Pizza og Pasta hos Arte Pazza

Litt historie

Den første Arte Pazza ble etablert i mars 1999. Den lille sjarmerende butikken åpnedes i Parkveien 10 i Oslo. Med Cafe` salg av egen produserende matvarer, foccacia, konditorikaker, pasta og salg av handlaget keramikk fra Sicilia. I 2001 åpnede den andre Arte Pazza i Ullevålsveien 61 med utsalg. Vi begynte med pizza i 2004 som ble en stor hit og etterhvert ble det etablert restaurant 2007 i rustikke lokaler med Enoteca, spesialisert i vin fra Sicilia. Nå var vi restaurant med selskaps lokaler i under
etagen med 3 chambre separee. Vi er også Gelateria med egen produsert iskrem med smaker som pistasj fra Bronte i Sicilia og nocciola/hasselnøtt fra Piemonte. Pastaen lages på huset, også Vittorios berømte Lasagne Bolognese. I tillegg til pasta, pizza har vi kjøtt fra grillen og en trivelig middag kan alltid avsluttes med en fantastisk god Tiramisù.
I dag er Arte Pazza avd.Parkvn.10 en ren pizzeria med bare utsalg av take away.

En tur til Arte Pazza er som å reise til Italia. Her kan dere feire julebord i trygge omgivelser i små grupper i chambre separee med peis. Kose dere med smakfull italiensk mat og drikke. Kom til Arte Pazza Ristorante Pizzeria i Ullevålsveien 61 og feire julebord med oss. Her feirer vi slik sicilianere gjør. Vi disker opp med deilig, italiensk mat, og byr på god
stemning i sjarmerende lokaler. Menyen vår er inspirert av Renzo og begeistring for god og hjemmelaget italiensk mat. Her kan du velge og vrake blant smaksrike, rustikke retter, av god kvalitet eller hjemmelagd på husets ferske og fyldige pastaretter, tagliatelle eller gnocchi. Fra grillen tilbyr vi Filetto di Manzo