Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/2/a/artepazza/wp-content/themes/CherryFramework/functions.php on line 272
Pasta | Arte Pazza

Pasta

Stort urvalg av økologisk (vino biologico) vin fra soliga Sicilien

Stort urvalg av økologisk (vino biologico) vin fra soliga Sicilien

 Pasta & Love

- Dagens Pasta

- Potet pasta med hjemmelagd tomatsaus, skivet okse indrefilet, mozzarella, høvlet parmesan og basilikum

  • 181,00 krGood Old Lasagne

- Husets fantastiske hjemmelagde lasagne med kjøttsaus/ragu dekorert med basilikum olje

- Ravioli med steinsopp servert med en kremig steinsopp saus drysset med mandel og sitron zest

- Brokkoli,blomkål,marinert tomat, paprika, bakon, hvitløk, trøffeolje

  • 169,00 krLasagna Primavera (v)

- Grønnsaks lasagne med paprika, spinat, squash, aubergin

  • 179,00 krPenne del Casale

om oss

Velkommen til Arte Pazza Filetto Ristorante Vi arbeider hardt for å finne de aller beste råvarene, som omhyggelig hentet fra produsenter, både i Italia og rundt Norge, som deler vårt etos og er enormt stolt over hva de gjør. I sin tur, inspirerer dette teamet på Arte Pazza og vi trene ansatte å ha en grundig kjennskap til alle rettene som vi betjener. Vi lærer opprinnelsen til hver rett, hvordan rettene er laget og tilberedt, og personlighetene og historiene bak dem alle .

Planera for party eller event på Arte Pazza.
På Arte Pazza, vi har mange vakre, fleksible rom (Chambre Separée) som er perfekt for spesielle anledninger. Vi har laget et utvalg av sesongens menyer, vinmeny og masse av det lille ekstra for å gjøre din feiring til å huske. Så hva venter du på ? Kom i kontakt med Arte Pazza og start planleggingen.

Reserver din italienske kveld på Arte Pazza Filetto Ristorante.
Dette år vil vårt team på Arte Pazza jobbe hardt for å skape vakre italienske menyer som ikke vil skuffe. Du kan nyte det hele med et glass av den beste sicilianske og økologiske vin fra vingård i Palermo.
Hvilken bedre måte å komme inn i italiensk ånd. Sjekk ut vår fulle menyene herunder og bestille nå! Velkommen til Arte Pazza Ristorante Pizzeria