Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/2/a/artepazza/wp-content/themes/CherryFramework/functions.php on line 272
Om oss | Arte Pazza

Om oss

  • arte pazza selskapmeny
  • Carpaccio arte pazza
  • Filetto ristourante

Om Arte Pazza

Velkommen til Arte Pazza Filetto Ristorante Vi arbeider hardt for å finne de aller beste råvarene, som omhyggelig hentet fra produsenter, både i Italia og rundt Norge, som deler vårt etos og er enormt stolt over hva de gjør. I sin tur, inspirerer dette teamet på Arte Pazza og vi trene ansatte å ha en grundig kjennskap til alle rettene som vi betjener. Vi lærer opprinnelsen til hver rett, hvordan rettene er laget og tilberedt, og personlighetene og historiene bak dem alle .

Planera for party eller event på Arte Pazza.
På Arte Pazza, vi har mange vakre, fleksible rom (Chambre Separée) som er perfekt for spesielle anledninger. Vi har laget et utvalg av sesongens menyer, vinmeny og masse av det lille ekstra for å gjøre din feiring til å huske. Så hva venter du på ? Kom i kontakt med Arte Pazza og start planleggingen.

Reserver din italienske kveld på Arte Pazza Filetto Ristorante.
Dette år vil vårt team på Arte Pazza jobbe hardt for å skape vakre italienske menyer som ikke vil skuffe. Du kan nyte det hele med et glass av den beste sicilianske og økologiske vin fra vingård i Palermo.
Hvilken bedre måte å komme inn i italiensk ånd. Sjekk ut vår fulle menyene herunder og bestille nå! Velkommen til Arte Pazza Ristorante Pizzeria

Benvenuto !

Kontakt info avd. St. Hanshaugen

Arte Pazza Pizzeria Ristorante

Ullevålsveien 61, 0171 Oslo

TELEFON: 22 46 63 77

e-post: ordre@artepazza.no

 

 

 

Kontakt info avd. Parkveien 10

Arte Pazza Pizzeria Take Away

Parkveien 10, 0350 Oslo

TELEFON: 417 65 243

Arte Pazza Pizza i Parkvn.10 er bare pizza take away